2011. július 26., kedd

Lelkes fáradtság

Biztos lesz még sokkal nehezebb is, ezért próbálom nem elhagyni magam, de mostanában egyre fáradékonyabb vagyok. A délutáni alvás ilyenkor szinte kötelező, igaz, nekem erre egyelőre nincs mindennap időm, s bizony este korán magába ránt az ágy...
Jól is van ez így, főleg, hogy nagyon jókat alszunk a lányokkal. Imádunk együtt szundítani. Lefekvéskor mindig elemükben vannak, különösen mocorgósak ilyenkor. S ahogy nőnek, egyre erőteljesebben érzem őket.
Néhány napja pedig óriási ajándékot kaptunk Tőlük: úgy mozogtak, hogy hullámzott a hasam. Fantasztikus érzés minden egyes apró érintésük, de ez a látvány lenyűgöző volt. Tudom, sok ilyenben lesz még részünk, ez csak az első ilyen meglepetés volt részükről.

Hétvégén kismamafotózáson voltunk. Egyik legkedvesebb barátnőm már az esküvőnkön is remekelt, most viszont már alig várta, hogy lefotózhassa a "bálnahasamat"- ahogy ő mondta. Aztán mikor meglátta, így szólt: "Katika, nem is olyan óriási a pocakod!" - elégedetlenekedett. Ő ugyanis arra számított, hogy kilenc hónapos mérettel jelenek meg már most, a hatodik hónapba lépve. Mondtam neki, hogy lesz még sokkal-sokkal nagyobb is, csak akkor már nem garantálom, hogy autóba ülök azért, hogy eljussak a stúdiójába. Élmény volt a képek készítése. Anett igazi profi, különleges kiegészítőket használ és azt hiszem, érződni fog a képeken a köztünk lévő bizalom. Kíváncsian várom az eredményt.

Hazafelé megnéztük a két hetes Helga babát is, aki szépen gyarapodik, szülei pedig egyre fáradtabbak. A kicsi lány ugyanis éjszaka is kétóránként eszik. Lelkes fáradtság az övék...

Ezek az utazások és a munkában töltött idő tehát fárasztanak, de természetesen nem engedek többet magamnak, mint amit úgy érzek, még egészséges. Lételemem a mozgás, s az, hogy folyton teszek-veszek. Ezért bár fáradt vagyok olykor, de ez is lelkes fáradtság. Augsztustól pedig már csak és kizárólag a pocakomra fogok koncentrálni.

Alig várom, hogy megszülessen két tündérkénk. Új értelmet adtak az életünknek, s születésük pillanatától kezdve sem lehetek fáradt semmihez. Alig várom, hogy elláthassam őket az éjszakák közepén, hogy napközben sietősen beosszam az alvásidejüket egyéb teendőim elvégzésére, hogy mindent megtegyek az ő egészséges fejlődésükért. Rengeteg tervem van, amely már mind értük született meg bennem. Alig várom, hogy mindet megvalósíthassam, férjemet magam mellett tudva.

Szeretjük egymást...szeretjük a lelkes fáradtságot, a várakozást és mindent, amiről ez a leírhatatlan boldogság szól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése